Pannlugg

Eftersom jag saknar självbevarelsedrift skaffade jag en pannlugg idag. Om jag ändå hde valt en hamster eller något annat kortlivat som kräver bara ett litet engagemang. Nå, nu är det såhär. Och hittills gillar jag läget. Av erfarenhet kan jag säga att det lär gå över. Vi räknar dagar. Men har kul så länge det varar.

20131122-235927.jpg

2 reaktioner på ”Pannlugg

  1. Men ååÅÅÅH vad snygg du är! Heja pannlugg! Skulle jag inte redan ha en så skulle jag absolut klippa mig en efter den där bilden!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s