Vad man verkligen inte skulle tro

Vet ni vad man verkligen inte skulle tro när man ser min blogg just nu? Att jag ungefär en gång i månaden bestämmer mig för att aldrig någonsin igen publicera ett inlägg utan bild. Ha.

Det om något skulle vara en utmaning för november. Frågan är om jag mäktar med sådana utmaningar eller om det slutar med att antalet publicerade inlägg i november blir väldigt, väldigt, väldigt lågt.

3 thoughts on “Vad man verkligen inte skulle tro

  1. Jag kan inte sluta fundera på en sak som du gärna får säga hur du tänker kring om du någon gång har tid och ork. Nu har jag kanske förstått totalt fel men jag tänker mig att det enligt kristendom bara är människodjuret som omfattas av himlen och helvetet och inte andra djurarter? Varför är det just djuret med bäst förmåga att tänka logiskt som innefattas av detta och inte förslagsvis djuret med bäst luktsinne eller med störst kroppsmassa? Om det är människans förmåga till tänkande som gör att hon kommer till himlen, hur kommer då förslagsvis spädbarn dit som inte heller hunnit utveckla en sådan tankeförmåga?
    Anses människan alltså, enligt kristendom, vara på en hierarkisk högre nivå än andra djurarter och är det oförenligt att tänka sig att alla är på samma hierarkiska nivå?
    Det här kanske är helt vrickade frågor, men jag har inte så mycket kunskap då jag själv är ateist men önskar att jag var troende.

    • Vilken fin kommentar! Den värmer. Jag ska ändå försöka skärpa mig. Tycker att bilder hör till bloggens genre, även om det inte är min egentliga passion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s