I min vardag

20131029-230258.jpg

20131029-230306.jpg

20131029-230344.jpg

Jag vet inte hur du känner för din syster. Men en dag för ungefär en vecka sedan började jag plötsligt gråta för att jag saknar henne så mycket i min vardag. För att vi nästan alla dagar i året måste längta efter varandra och så få dagar får vara tillsammans.

Jag kan på rak arm faktiskt komma på ganska många betydligt sämre orsaker till val av hemort än att en älskad syster finns där.

8 thoughts on “I min vardag

  1. Jag fattar. Och då bor min syster inte såå långt borta, i alla fall inte i ett helt annat land. Saknad är nog något av det värsta och bästa som finns.

  2. Just nu, sedan ett drygt år tillbaka, har jag alla mina fyra syskon här i trakten. Och jag känner mig så galet privilegierad för att jag har dem!

  3. Oj så jag förstår dig. Började storgråta då jag skulle sova en kväll, för jag började sakna min syster (en av dem) så. Hon bor i London och vi ses alldeles för sällan. Och då vi ses blir det alldeles för hastigt.

    • Oj, London! Det var i sanning illa. Vill hävda att det nästan är en mänsklig rättighet att få ha systrar närmare än så.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s