Hur?

Hur trött jag är? Så trött att jag drabbades av panik när min bästa väns man ringde åt mig strax efter tio. Jag var övertygad om att något hemskt hade hänt eller att deras bebis ville komma ut tio veckor för tidigt. Så mycket trodde jag att klockan var då det begav sig 22.06.

Hur lycklig jag är? Så brutalt lycklig över att få vara hemma hos de allra bästa jag vet. Det har blivit många pussar, ihärdiga kramar och mycket mys. Samtidigt är det märkligt att man efter bara några korta minuter är så van vid sina egna barn igen efter några dagar ifrån varandra. Eller är det bara jag?

Hur tacksam jag är? Så tacksam över att dagarna på bokmässan i Göteborg gav så mycket, utmanade så mycket och bekräftade så mycket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s