Svaret

Och lekamenen svarade. På lördagskväll låg jag i någon slags frossa med smärtor i hela andningspartiet tills jag svalde en värktablett och somnade redan före tio. Sov tio timmar i sträck, vilket nog inte hänt sedan jag blev rejält rund om magen i maj 2012. På söndagen var halsen ledsnare än innan och näsan lätt rinnig och jag fick konstatera att jag tydligen sprang mitt första halvmarathon med en ganska rejäl, men rejält undanträngd, förkylning i kroppen.

Och jag svarade. Med att tacka kroppen som trots allt fixade. Och med att idag ha googlat Lidingöloppet samt köpt nya springskor. Tänkte avrunda med att anmäla mig till HCR i maj.

Så att sådant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s