Svaret

Och lekamenen svarade. På lördagskväll låg jag i någon slags frossa med smärtor i hela andningspartiet tills jag svalde en värktablett och somnade redan före tio. Sov tio timmar i sträck, vilket nog inte hänt sedan jag blev rejält rund om magen i maj 2012. På söndagen var halsen ledsnare än innan och näsan lätt rinnig och jag fick konstatera att jag tydligen sprang mitt första halvmarathon med en ganska rejäl, men rejält undanträngd, förkylning i kroppen.

Och jag svarade. Med att tacka kroppen som trots allt fixade. Och med att idag ha googlat Lidingöloppet samt köpt nya springskor. Tänkte avrunda med att anmäla mig till HCR i maj.

Så att sådant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s