5 thoughts on “Strumpbyxor

  1. Hahaha…. Tackar för tipset men jag har redan provat och använder gärna strumpbyxor. Tillsammans med löparshorts tycker jag det är suveränt då jag inte hittar löpartights som sitter bra. Det får dock vara strumpbyxor av högre kvalitet. Ärligt talat är det ibland samma material i löpartightsen som strumpbyxorna.
    Jag tycker det är ett jäkligt bekvämt plagg till shorts. 😀

    • Det här kan vara en av de roligaste kommentarer jag någonsin fått. Tänk att någon kan känna som du kring kombinationen av löpartights och strumpbyxor.

  2. Tack för komplimangen. Kul att jag kunde roa dig. Hoppas du inte ansåg det vara underligt. Lika intressant är det ju att få veta varför du själv ville prova om det var en bra kombination? Någon anledning måste du haft.
    Observera att jag avsåg strumpbyxor med löparshorts, inte löpartights.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s