Missnöje med sällskapet

Vi är inte mer eller mindre kultiverade än att vi md jämna mellanrum bokar in ett dygn på spa. Dessa ord skrivs således i ett mörklagt hotellrum som är åtminstone nästan större än vårt nuvarande hem. Ett barn har sovit sedan halv nio. Det andra vakade till midnatt igår och lär nog somna vilken sekund som helst.

Vid middagen satt ett par vid bordet bredvid oss. Bredvid betydde här ca 10 cm ifrån. Högst. Efter en stund kom det fram att de har en pojke på åtta månader (som de första gången skulle sova utan) och en flicka på nästan fyra. Ibland har man ju verkligen tur med bordsplaceringen. Behöver jag ens säga att Paret åt jättesnabbt? Om de drabbades av akut saknad efter de egna barnen eller akut missnöje med sällskapet av våra får vi fundera på. Om vi vill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s