Höftrullande tjejer

Jag är, föga överraskande, ingen vän av ishockey. Det är någon match ikväll. Eller var det redan? Finland var på något sätt inblandat. Eller är? Ungefär så mycket koll har jag.

Så egentligen borde jag väl inte uttala mig, men jag kan inte låta bli. Varför finns dessa höftrullande tjejer i korta kjolar på läktarna? Vilken funktion fyller de? Är det bara jag som tycker att det skulle kännas förnedrande att dansa med baken i ansiktet på folk som egentligen är mera intresserade av en hockeymatch? Som åtminstone förhoppningsvis är mera intresserade av matchen?

Måste vi ha in sex i någon form precis överallt? Och är det bara jag som varje år påminns och tycker det känns skumt?

4 thoughts on “Höftrullande tjejer

  1. Hos oss kallar vi dom höftrullande tjejerna på läktaren för “möbler”.
    “Sidu, snygg möbel”

  2. Jag håller med. Hopplöst förlegat på något sätt, och känns som att ingen ändå ser på flickorna… Fast jag vet inte jag, jag sitter mest och virkar under matcherna så det är svårt att säga vad de som lyfter blicken egentligen ser på. 🙂

  3. Ja, du vet ju att jag följer allt och alla på en ishockeymatch men de skall ha kläder på sig och skridskor på fötterna! Jag frågade mig samma sak i år och hur förklarar man det för sin 5-åriga flicka?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s