Jättebra kund

Jag är en jättebra kund. Åtminstone om man med jättebra kund menar en person som aldrig någonsin klagar. Därför sitter jag nu och övar på att se glad ut fast missnöjet formar en stor klump i min hals. Jag ska till frissan på lördag. Hurra.

3 reaktioner på ”Jättebra kund

  1. Oj, jag vet precis hur det känns (fast jag var senast till frissan för typ tre år sedan).. Man vill liksom inte göra personen lessen, och till sist bara undviker man ögonkontakt och smyger ut:) Lycka till! Eller kanske det nu är din tur att bli nöjd?

    • Åh, en syster i det jättegoda kundskapet! Jag har slutat hoppas på goda resultat vad gäller mitt hår, men tack för att du hoppas. Tillräckligt bra blir det nog säkert och jag har ju ändå mina blomstringsår bakom mig. Med råge.

  2. Jag är nog lite likadan – en bra kund som sällan klagar fastän orsak skulle finnas… Man BORDE ju säga till – många företagare gillar uppriktig respons. Så vi får väl träna på att bli lite modigare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s