Har slukat mig ikväll

Det här jobbet som jag fullkomligt älskar har slukat mig ikväll, på det positivaste av sätt. Jag har läst, sett och lärt mig mera om något som jag är sjukt intresserad av för att imorgon kunna lära vidare det åt andra. Hur skulle man kunna annat än älska det?

Före jag slukades helt har jag konstaterat bland annat detta idag:

1. Jag är inte sjuk mera, bara förkyld. Tack! Mycket bättre så.

2. Jag har inte tagit ett enda löpsteg på en hel vecka och fruktar redan nu för vad som ska hända den dag jag gör det igen.

3. Jag har betydligt mera fritid nu när jag inte springer, och samtidigt som jag sörjer att jag måste vilja ännu några dagar så gläder jag mig åt all den tid som jag plötsligt badar i.

4. Till och med jag, den också i mina egna ögon ibland tröttsamt eviga optimisten, börjar tycka att det nog blir väldigt skönt att snart få flytta hem igen efter två månader i vår tillfälliga bostad. (Men jag hann alltså inte ens skriva det där före jag drabbades av lusten att lyfta fram åttio bra saker med att det blev som det blev och när det blev. Jag behöver antagligen någon slags hjälp.)

5. Att ensam med två barn och noll barnvagnar hämta ut fyra paket på posten är en riktigt, riktigt dålig idé. Också om posten ligger bara ett par hundra meter bort är det en riktigt, riktigt dålig idé.

6. Att det här skulle behöva vara min absolut sista punkt om min lista över konstateranden idag skulle vara en slide i en powerpointpresentation. Så det är väl bäst att sluta just precis här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s