Rörrenoveringen del 7

Vi bor ju inte precis i ett slott till vardags heller, men vårt tillfälliga hem är onekligen, trots alla fantastiska fördelar, kvadratmetermässigt utmanat. Det måste ha varit en klok person som räknade ut att fyra i-landsmänniskor ryms ganska dåligt i en enrummare med kok- och sovvrå.

Men. Det går över förväntan. Hittills, kan och bör väl nog tilläggas. Åtminstone de tre andra är ju störtsköna typer som det är lätt att umgås med också på små ytor. Det underlättar onekligen.

Och den här lägenheten har en säng som slår vår egen med hästlängder. Och den har ett större badrum, i det här hemmet kan vi hänga tvätt i badrummet. Skulle bara fattas att vi var tvungna att ha torkställningen i det enda rummet med golvyta att tala om. Vi fortsätter vår nästan irriterande vana trogen att fokusera på det goda och lita på att det nog blir bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s