Utanför ditt liv

Har du någon vän som på sätt och vis står utanför ditt liv? Som inte känner de flesta av dina vänner? Kanske inte ens några få? Som inte alls rör sig i samma kretsar? Jag har några sådana, och en av dem förmiddagshängde jag med idag. Och jag tänkte att hon visserligen när som helst kan få större tillgång till resten av mitt liv, men att det samtidigt är så skönt att ha henne just precis där hon är.

Hon är fin på tusen andra sätt också. Men idag kändes det ovanligt skönt att hon lever i en annan värld än jag. Trots att vi lever så nära varandra att vi kan förmiddagshänga bara sådär en torsdag.

2 thoughts on “Utanför ditt liv

  1. De flesta av mina några få vänner är sådana att de inte känner mina andra vänner. När jag träffar vänner, träffar jag oftast bara en vän i taget. Ett par av mina vänner har blivit bekanta med varandra på vårt bröllop och tillsammans med dem ses vi ibland alla på en gång.

  2. Japp, jag har flera sådana vänner. Jag är inte en gäng-person. Och det är rätt trevligt, tycker jag nuförtiden. Fast när jag var yngre kunde jag tycka att det var lite synd och tittade längtansfullt på andras sammansvetsade, stora sammanslutningar. (God jul, Amanda! Kram)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s