Utanför ditt liv

Har du någon vän som på sätt och vis står utanför ditt liv? Som inte känner de flesta av dina vänner? Kanske inte ens några få? Som inte alls rör sig i samma kretsar? Jag har några sådana, och en av dem förmiddagshängde jag med idag. Och jag tänkte att hon visserligen när som helst kan få större tillgång till resten av mitt liv, men att det samtidigt är så skönt att ha henne just precis där hon är.

Hon är fin på tusen andra sätt också. Men idag kändes det ovanligt skönt att hon lever i en annan värld än jag. Trots att vi lever så nära varandra att vi kan förmiddagshänga bara sådär en torsdag.

2 reaktioner på ”Utanför ditt liv

  1. De flesta av mina några få vänner är sådana att de inte känner mina andra vänner. När jag träffar vänner, träffar jag oftast bara en vän i taget. Ett par av mina vänner har blivit bekanta med varandra på vårt bröllop och tillsammans med dem ses vi ibland alla på en gång.

  2. Japp, jag har flera sådana vänner. Jag är inte en gäng-person. Och det är rätt trevligt, tycker jag nuförtiden. Fast när jag var yngre kunde jag tycka att det var lite synd och tittade längtansfullt på andras sammansvetsade, stora sammanslutningar. (God jul, Amanda! Kram)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s