6 reaktioner på ”Och ännu flera

  1. Hej igen. Du fick dem att keepa coming. Maria har en sällsynt stark förmåga att få mänskor att se naturliga ut på bild. Få unnat är den konsten. Hennes publicerade bilder är visserligen några få av ett stort material, men kan man inte så blir det inte heller bättre av att man tar tusen bilder och hoppas att nån lyckas.
    Fråga: Känns det någonsin otryggt eller mindre smakfullt att lägga ut bilder av dig själv eller din familj på nätet? Tydligen inte, men jag drar mig för det. Kanske är det överdrivet (?) säkerhetsbehov, kontrollbehov eller så den typiskt finländska rädslan att klassas som mallig. Hmm…

  2. Joe: Vilken tur att det finns frihet att göra som man själv vill och tycker! Jag har själv valt att göra min blogg sluten eftersom där finns många bilder på min son. Men Amanda har valt att vara öppen och visa bilder på sin familj och det är roligt för oss läsare! Och smakfullt! Orsaken till att man vill visa bilder på sina barn kan vara annat än mallighet, det kan vara kärlek och sund stolthet! Men ingen behöver säga att man SKA göra si eller så, det får man ju välja själv.

    • Jag tycker du har helt rätt, Annika. Det finns många vägar, många sätt att se på saken. Just nu gör jag såhär, vi får se hur det blir i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s