Samvetsro

Man torkar tårarna, vrider ur dynvaret och rannsakar sig själv och sin själ. Och om man kan stå för allt man sagt och skrivit och har samvetsro så spelar det egentligen inte så stor roll vad andra tycker och tror och tror sig veta. Då kan till och med en tunnbottnad kastrull som jag själv för en stund få känna på hur det kanske kan vara att vara gjord av teflon.

10 reaktioner på ”Samvetsro

  1. Ja inte vet jag vad som är bäst. Att vara en teflon är lättare än att leva med en skulle jag tro, men vad vet jag om det egentligen? Tur att du kommer till mitt gjutjärnshem snart, där vi tar hänsyn till alla material!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s