En av årets allra bästa

Enligt min läsdagbok har jag läst 67 böcker hittills i år. Idag läste jag den på bilden och det var med säkerhet en av årets allra bästa läsupplevelser. Nu kan jag ju inte påstå att jag kan vara helt opartisk när min goda vän skrivit en bok, men jag kan ändå påstå att boken levererade på enormt många olika plan och att den både roade och skrämde och att jag aldrig någonsin medan jag läste kunde vara helt närvarande i någon annan värld. Tack, Ingrid, för de där två timmarna idag när vi lekte mamma-pappa-barn och jag fick vara en mamma som var sjuk och måste ligga i sängen och läsa. Och tack, Kaj. Han får höra den grundliga analysen före någon annan så till er andra säger jag i nuläget bara: läs, läs, läs!

5 thoughts on “En av årets allra bästa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s