En av årets allra bästa

Enligt min läsdagbok har jag läst 67 böcker hittills i år. Idag läste jag den på bilden och det var med säkerhet en av årets allra bästa läsupplevelser. Nu kan jag ju inte påstå att jag kan vara helt opartisk när min goda vän skrivit en bok, men jag kan ändå påstå att boken levererade på enormt många olika plan och att den både roade och skrämde och att jag aldrig någonsin medan jag läste kunde vara helt närvarande i någon annan värld. Tack, Ingrid, för de där två timmarna idag när vi lekte mamma-pappa-barn och jag fick vara en mamma som var sjuk och måste ligga i sängen och läsa. Och tack, Kaj. Han får höra den grundliga analysen före någon annan så till er andra säger jag i nuläget bara: läs, läs, läs!

5 reaktioner på ”En av årets allra bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s