6 reaktioner på ”Kristina

  1. Aaaah, jag ser den först i november! En fördel är att tack vare den blir min november säkert bättre än tidigare 😉

    • Du har något helt fantastiskt att se fram emot. Sitter som bäst och letar efter biljetter för när jag ska se den nästa gång. Det är inte en fråga om om. Det är bara en fråga om när.

    • Jag tror den går åtminstone hela 2012 (med sommarpaus). Hur svårt det är att få tag på biljetter beror väl lite på hur många biljetter man vill ha, hur kräsen man är med tidpunkten och hur bra platser man vill ha. När jag ser den igen vill jag ha bättre platser än de vi hade igår. Sådana där dyra nere i salongen. Kollade igår om det skulle finnas några sådana kvar. Och nej, det finns det inte. Inte en enda typ någonsin. Och då lekte jag med datum ända in i november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s