Fasta

Jag har ägnat stora delar av denna söndag åt att fundera på hur jag ska fira fasta i år. Och jag har ingalunda svaren ännu. Men jag hinner.

Jag har också läst ut Baby Jane av Sofi Oksanen och börjat läsa Alex Schulmans senaste bok med den smidiga titeln Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Jag vet att alla andra blivit besvikna på den eftersom alla andra bara älskade hans första bok. Men jag tänkte så här: eftersom jag inte alls älskade hans första bok utan tyckte att den bara var sådär så kanske jag kan älska den här med sommarängen i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s