Sexton

Mitt förnuftiga jag vann över mitt lustjag. Jag har varit äckligt produktiv och flitig under en stor del av förmiddagen. Därför unnade jag mig just en välförtjänt paus och dansade till Hope and glory tre gånger i vårt vardagsrum. Som om ingen såg på. Förutom det faktum då att ingen faktiskt såg på. Jag kände mig ung och lenbent och smal och vacker. Att jag balanserade mina danssteg mellan Ingrids plastkärl kunde på inget sätt förminska min glädje. Jag var sexton år en stund. ńven om Måns knappt var född då.

0 thoughts on “Sexton

  1. Hej Amanda!Låter som en underbar paus! :)Har du sett att du kan vinna 150 euro i Hops-shops stora bloggtävling? hops-shop.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s