Nymåne

Jag har jobba-hemifrån-dag i dag och borde vara sjukt effektiv för att på något sett kunna se fram emot måndagen. Tyvärr hittade jag just min lillasysters film i dvd-spelaren och jag känner mig frestad. Fortfarande mjuka tekakor, pop corn och vampyrfilm lockar något mera än hårt arbete. Hm. Nåja. Vi får se hur ståndaktig jag orkar vara.

 

One thought on “Nymåne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s