Nymåne

Jag har jobba-hemifrån-dag i dag och borde vara sjukt effektiv för att på något sett kunna se fram emot måndagen. Tyvärr hittade jag just min lillasysters film i dvd-spelaren och jag känner mig frestad. Fortfarande mjuka tekakor, pop corn och vampyrfilm lockar något mera än hårt arbete. Hm. Nåja. Vi får se hur ståndaktig jag orkar vara.

 

0 thoughts on “Nymåne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s