Konsult

Det har hänt något stort, något som är så bra att jag knappt vågar tala om det. Nu vågar jag. Min dotter som i tre månader gått under benämningen sömnkrånglare har levererat smärtfria närmast perfekta nätter åtta nätter i sträck. Det finns en förklaring. Den stavas v-ä-c-k-a-r-k-l-o-c-k-a och k-o-n-s-u-l-t-h-j-ä-l-p. Det senare bistod systerdottern på 2,5 år med. Om Ingrid under semestern vaknade vid olämplig tidpunkt sa hon saker som: “Alla sover nu, Kingis. Lägg dig ner och vänta tills klockan ringer. Den ringer nog snart.” Och min dotter följde råden! Två stora saker som underlättar vårt liv har således hänt. Inkku kan sova. Och Inkku kan ta order.

0 thoughts on “Konsult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s