Mera

Första advent. Jag har fått sjunga Hosianna. Och kräver inte mycket mera än så. Det är i sanning något av det bästa som finns rent så där feelismässigt. Men eftersom min man skulle predika hade jag Ingrid helt under mina vingar i kyrkbänkar. Sådant tär en aning på koncentrationen och jag kom inte i den ultimata Hosianna-feelisen i önskvärt tempo. När jag väl var nära och tårarna nästan trängde fram så började Ingrid stöka och böka. Så det blev inga tårar. Men. Jag har fått sjunga Hosianna. Och kräver inte mycket mera än så. Ändå har jag en känsla av att dagen kommer att ge mig mycket mera än så.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s