Mera

Första advent. Jag har fått sjunga Hosianna. Och kräver inte mycket mera än så. Det är i sanning något av det bästa som finns rent så där feelismässigt. Men eftersom min man skulle predika hade jag Ingrid helt under mina vingar i kyrkbänkar. Sådant tär en aning på koncentrationen och jag kom inte i den ultimata Hosianna-feelisen i önskvärt tempo. När jag väl var nära och tårarna nästan trängde fram så började Ingrid stöka och böka. Så det blev inga tårar. Men. Jag har fått sjunga Hosianna. Och kräver inte mycket mera än så. Ändå har jag en känsla av att dagen kommer att ge mig mycket mera än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s