Kollektiv

Diskmaskinen har fått arbeta hårt i dag. Liv i storfamilj är festligt och diskmaskinen bidrar till det genom att sudda bort eventuella negativa konsekvenser. Jag tror på allvar att jag är gjord för liv i kollektiv. Vi har firat med fyra pärlor medan två små sov. Och vi har haft det gott tillsammans. Och som vi har skrattat med och åt varandra. Nu tar vi natt. Morgondagen börjar ju tidigare än vad som borde vara tillåtet en söndag. Det vet vi. För att vara pigga borde vi ha somnat för en god stund sedan. Det vet vi. Men ibland är det så värt det. Det vet vi. Ja, oj, vad vi vet det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s