Det roliga

Tre män kommer hem från en kväll på fotbollsplan och är märkbart besvikna. Man hinner tänka att ingen annan var där och att spelet blev en flopp. Eller att någon blev skadad och att spelet blev en flopp. Eller att de förlorat svårt och att spelet blev en flopp. Men icke. De kommer hem och blir märkbart besvikna när de ser att köket är stökigt och att ingen ens börjat ställa i ordning inför den lilla julens fest. Deras fruar sitter i soffan och tittar på fotografier och har inte ägnat världsliga ting som diskbänkar en tanke. Bara rättvist, om ni frågar mig. Nu har vi hjälpts åt allihopa. Och nu kan det roliga fortsätta. Inte börja – det började redan när folket ramlade in – men fortsätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s