Lucka 19 – Berätta om en vän som bor långt borta

När jag gjorde den här julkalendern för elva år sedan (när folk ännu gjorde bloggkalendrar) skrev jag att många viktiga bodde långt borta. Det är fortfarande sant. Men nu är det ganska långt andra viktiga som bor långt borta. Eller så är det jag själv som bor långt borta.

Att inte få ha alla viktiga nära är oundvikligt. Har man glädjen att ha många viktiga i livet har man också sorgen att ha en del viktiga långt borta. Jag föredrar ändå det. Alla gånger föredrar jag det. Alla gånger.

Men i den bästa av världar skulle de finnas här nära. Allihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s