Tur att jag inte visste

Jag visste nog att jag längtade tillbaka till skolan. Men jag visste inte hur mycket jag längtade tillbaka.

Tur att jag inte visste.

I tre år fick jag göra något helt annat. Använda andra muskler, upptäcka en del helt nya. Jag fick ha jätteroligt och jag fick nya och viktiga perspektiv. Jag fick växa, lära mig och vistas utanför min bekvämlighetszon. Och sedan fick jag välja lärarjobbet igen.

Skulle välja det igen när som helst.

Jag på jobbet. I typ förrgår. Bland mina bilderböcker. Dem fortsätter jag jobba med. Förstås. Dem slutar jag aldrig jobba med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s