Ingenstans i den bilden

Jag säger inte att Hilde har lindat sin far runt lillfingret. Jag säger bara att Hilde idag berättade att hennes Lill-Nalle har födelsedag och att han önskar sig ett Blixten McQueen-kalas och att jag kom hem någon timme senare till det här:

Det är (tyvärr) inte så att det här fanns kvar i köksskåpet. Nej, Lill-Nalle har fått egna tallrikar, muggar och servetter till sitt kalas.

Inte heller säger jag att Hilde har lindat sin mor runt lillfingret. Jag säger bara att klockan är halv elva och att jag sitter här med Lill-Nalle på något slags samtal där jag förväntas be om ursäkt för att kalaset inte blev av idag.

Föräldraskap. Så märkligt ändå. Någon slags bild hade jag väl av vad det skulle kunna innebära, men ingenstans i den bilden fanns det här med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s