Bättre än de allra, allra flesta andra

Här är vi. En mamma som en gång var 25 år ung och ensamstående trebarnsmamma, som nu har fyllt 60 år. Här är hon och hennes fyra döttrar.

Själv är jag göken till vänster. Den som kastar iväg sin tröja ur bild. Den med tungan. Som vanligt. De andra är några av mina absolut viktigaste människor.

Inte är det här en perfekt skara. Absolut inte. Men jag har tack vare dem fått ha det bättre än de allra, allra flesta andra och det vet jag mer än väl. Ofta tänker jag på det, alltid tänker jag på det med tacksamhet.

Det här är vår nyaste bild. Den togs i helgen när vi för ovanlighetens skull fanns på samma plats för att fira min mammas sextionde födelsedag. Det är min syster fotografen som planerat bilden och hennes man som tryckt på knappen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s