Lite trött och mycket glad

Den här veckan har jag jobbat jättemycket och sovit jättelite. I måndags träffade jag ungefär 300 elever IRL, i onsdags ungefär 200 elever digitalt. Den här veckan har också innehållit en föreläsning på ett föräldramöte, en föreläsning för blivande lärare inom småbarnspedagogiken och en fortbildning för lärare i Helsingfors.

Det har varit läsvecka. Och det har märkts. Om vi säger så.

Efter en vecka som den här är jag lite trött och mycket glad. Och kanske allra mest tacksam för att jag har fått ha det här jobbet. Tänk att just jag fick den här möjligheten bland alla dem som ville ha den. Jag har fått lära mig så mycket spännande och jag har fått träffa så många fina. Rik är jag.

Lite trött och mycket glad och enormt rik.

Nästan dagsfärsk selfie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s