En ren lottovinst

Den här dagen för 8 år sedan:

Exakt så. Exakt så var det att bo i Helsingfors och ha hälften av sina människor i Österbotten.

Så för oss som hellre har det roliga framför oss än bakom oss är det i sportlovstid en ren lottovinst att bo i Österbotten. Kanske just den här veckan är den vecka jag gör det allra helst.

Jag älskar att se fram emot saker. Överraskningar har sin charm, men när jag får överraskningens gåva blir jag på något plan samtidigt fråntagen framemotseendets. Nu just ser jag fram emot. Så mycket.

En reaktion på ”En ren lottovinst

  1. Håller med dig helt och fullt vad det gäller att se fram emot saker! Vi planerar en resa nästa år som vi redan längtar efter☺️Och på bloggen skriver jag i dag om några saker jag är tacksam över. Ett bra sätt att ta vara på både det förflutna och nuet, och något jag vet att du är väldigt bra på😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s