Få vänner

Sak jag aldrig tänkte på när barnen var små och föräldrarollen ny; att jag genom mina barn skulle komma att få vänner.

Idag började min morgon med att Ingrids kompis föräldrar hade funderat på min armbåge och ville hjälpa mig med den. På eftermiddagen var Hildes kompis och hennes mamma här på besök. På kvällen satt jag och drack te med Arvids kompis mamma.

Underbara människor.

Utan mina barn skulle de här människorna inte finnas i mitt liv idag. Helt säkert skulle andra människor finnas där istället, men jag är så tacksam och glad över att just de här gör det. Underskatta aldrig de vänner du kan få bland de föräldrar som hänger på samma juniorfotbollsmatcher som du själv.

Barn. Samt vägar och dörrar till nya vänskaper.

En reaktion på ”Få vänner

  1. Jag är tacksam för varenda en av barnens vänner❤️Både de, och deras föräldrar sätter världens största guldkant på våra liv. Särskilt nu, när det åter hänt något jobbigt hos oss…Så tröstar jag mig med allt som varit bra genom barnens liv, och där är kompisar förstås otroligt viktigt. Sedan har det också haft sina upp-och nergångar, men så är det ju. Livet är livet, liksom…Önskar dig, och er andra en riktigt fin söndag🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s