Nya nivåer

Vändagen 2022 blev vändagen då våra barn tog det här med personliga vändagskort till nya nivåer.

Arvid och hans klass jobbar mycket med styrkor. För övrigt så bra grej. Så när han skrev familjemedlemmarnas vändagskort tog han fram listan över styrkor och lät sig inspireras. På mitt vändagskort – egentligen på ett av tre – står det därför att jag förutom världens bästa mamma också är humoristisk, nyfiken, modig och uthållig. Faktiskt mer talande än de flesta vändagskortsformuleringar jag stött på, så det här med att ha styrkorna med i processen kan verkligen bli något. Det står också jag älskar dig mer en nåt anat och det är bara ljuvligt.

Ingen är lika underbar som Arvid när han är underbar. Jag har sagt det tusen gånger förr. Kommer att säga det lika många gånger till. Minst.

På ett av mina andra kort från Arvid står det Du är bäst på att läsa böker på dena planet. Det är ju också fint. Och jag tror att Hilde snappade upp det här med att utgå från mottagarens intressen när hon skrev sitt vändagskort till Fredrik. Jesus dog för lene sen och Jesus skapa Gud står det på det kortet. Nu vet jag ju inte om de här texterna kommer att slå stort i vändagskort – eller om det är teologiskt helt hållbart – men om så skulle ske kan du ju komma ihåg var du hörde det först.

2 reaktioner på ”Nya nivåer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s