En ny fas

Va? Undrar du. Med rätta.

Varför denna bild på ett batteridrivet briolok som saknar lock?

Mycket bra fråga. Jag skulle antagligen ha ställt den själv för ett par dagar sedan.

Nu vet jag.

Vi har en ny fas.

Om något har föräldraskapet lärt mig att livet består av faser som avlöser varandra. Vissa är konstruktiva, andra verkligen inte. Vissa är långkörare, andra försvinner lika plötsligt som de dök upp. Vissa är begripliga, andra är så obarmhärtigt märkliga.

Vi har alltså en ny fas. Du får fundera själv på hur den bör kategoriseras.

Fasen: när Hilde borstar sina tänder ska Fredrik stå bredvid och spela på det här loket. Närmare bestämt ska han spela på den fjäder som batteriets minuspol vilar emot.

Jag har aldrig sett fasen införlivas, men den har återberättats för mig. Och jag har så många frågor.

1. Mest av allt: HUR hamnade de här?

2. Sjunger Fredrik något till när han spelar?

3. Dansar han rentav?

4. När ska den här fasen gå över?

5. På riktigt mest av allt: hur kan det komma sig att jag ens undrar varför Fredrik är hennes favorit?

En reaktion på ”En ny fas

  1. Hehe, vilken gullig fas, ändå🥰Vi skulle behöva något liknande som gör det lättare när vår yngsta ska duscha…😖På min blogg kan man i dag länka sig vidare till min mer andliga blogg där jag bjuder på en liten spökhistoria för den som vill. Önskar dig, och er andra en fin torsdag. Snart fredag🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s