Corona

– Det är nog jobbigt det här med corona, säger Fredrik plötsligt.

Det är ju onekligen lätt att hålla med, men onekligen också lite svårt att veta exakt vad han syftar på. Är det att församlingen måste ta hänsyn till nya restriktioner? Oron över att någon i familjen ska vara i karantän på jul?

Så jag frågar.

– Det är jättmånga engelska fotbollsspelare som har corona nu.

Så det var det.

Att vara gift med Fredrik är många saker. Bland annat det här.

Och det här. En av livets absolut bästa resor.

3 reaktioner på ”Corona

  1. Har en Liverpoolare hemma som sagt detsamma! Vill passa på samtidigt och tacka för din fina blogg! Har länge följt dig, läst dina böcker och lika länge tänkt att jag skall tacka och ge positiv feedback, men det har bara inte blivit av. Nu har jag bestämt att faktiskt bli bättre på att uppmuntra andra! Så håll i dig, här kommer det! Du skriver så bra, sätter ord på min tankar men får mig också att fundera. Vilket är bra. Få saker är så svart-vita som vi kanske först kan tro. Dessutom hög igenkänningsfaktor att på med en Liverpool angängare! Tack för dina fin texter! God jul på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s