Mitt svåraste och bästa

Ja, hörni. Igår började ju så bra och hade flera rejäla toppar, men också flera rejäla dalar och bottnar. Idag har fortsatt på samma sätt, men med lite färre toppar och ännu flera bottnar.

Om jag hade fått en euro varje gång något/några av mina barn varit arga på mig idag skulle jag tyvärr vara ekonomiskt oberoende.

Det finns sådana dagar. Också. De är inte farliga, men de är tråkiga och tunga. Så jag slutar den här dagen lite blank i ögonen. Tittar till de av mina barn som somnat, tänker att allt det tråkiga och tunga är borta när de sover. Och så ber jag en liten bön om en bättre morgondag och en stor bön om ett bättre jag.

Och den största bönen blir det där tacket för att jag får vara deras. Mitt svåraste och bästa uppdrag någonsin.

En reaktion på ”Mitt svåraste och bästa

  1. Haha, då skulle jag också vara rik, alla gånger. Började faktiskt denna dag med att vara lite ledsen, alla fyra fräste åt mig. Men, så var det ju måndag morgon också. Hoppas kvällen blir bättre😉😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s