Mitt nästan-diplom

Jag har nästan inga diplom. Alls. Så när jag fick mitt nästan-diplom igår blev jag lite stolt och rörd.

Jag har gått på kurs och nu får jag börja med crossfit. Jag ska bli en sådan som lyfter och kastar stänger med vikter. Det är så galet. Det här trodde jag verkligen inte – och allra minst trodde jag det nu – men det här tror jag är precis vad jag behöver just nu.

Några insikter hittills:

1. Min koordination är värdelös. Oftast förstår jag inte alls hur jag ska göra. Jag som har trott att min koordination fanns på skalan helt okej-riktigt bra har fått inse den hårda vägen att min koordination är på en helt annan skala.

2. Jag är väldigt svag. Men då är det lätt att bli starkare. 💪

3. Jag behöver uppenbarligen en grupp för att göra något som ens påminner om styrketräning. Själv bara smiter jag undan.

4. När jag är i boxen (på boxen? vid boxen?) tänker jag bara på min träning. Vad jag än hade i huvudet när jag kom in så är det borta direkt jag börjar jobba. Det är ganska härligt att koppla bort precis allt annat för en stund.

5. Jag tror jag ska komma i mitt livs form nu. Bli starkare än någonsin. Det kanske låter lite väl ambitiöst. Men alla som känner mig vet att mitt livs form faktiskt inte är övermäktigt. Högst realistiskt.

Det här är jättetungt och jättesvårt men mest av allt jätteroligt och jättemycket för mig och mitt välmående. Heja mig!

En reaktion på ”Mitt nästan-diplom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s