Bruude

Fredrik hade ett möte ikväll. Inte ett livsviktigt möte, men ett möte han både borde och ville vara med på. Det var bara det att han inte kunde.

Jag ska på dejt med bruude. Gav han som orsak i WA-gruppen.

De andra godkände. Det är ju en bra orsak. En av de bästa.

Så vi for på vår dejt med gott samvete. Vi såg nya Bond-filmen. En av våra allra första dejter för ganska precis nitton år sedan var på den Bond-film som var ny då. Sedan dess har vi sett alla på bio. Det blev vår grej. En av våra många grejer.

Jag tror det är viktigt att ha grejer. Också efter nästan tjugo år tillsammans. Eller kanske speciellt då. Vårt liv innehåller så ofantligt mycket vardag. Det består av havregrynsgröt, icke-tömda diskmaskiner och benskydd som ingen hittar. Mitt i allt det behöver vi våra grejer. Det fåt inte bara bli diskbänk.

Våra grejer påminner mig om att han är min allra viktigaste människa. Min bästa vän. Han är egentligen för bra för mig, jag kan fortfarande inte fatta att han ville välja mig bland alla han kunde ha valt. Han är den enda jag skulle se Bond med. Jag är så glad att just jag får vara den han kallar bruude.

Selfie från kvällens dejt.

En reaktion på ”Bruude

  1. Så bra att kunna prioritera en dejt även efter 20 år och även när det finns annat man också borde göra! Vi övar på att klämma in nån dejt här och där i småbarnslivet.

    En oväsentlig fråga: hur ofta äter ni havregrynsgröt? Hos oss äts det nämligen någorlunda regelbundet endast om vi har ett barn mellan ca 6 och 15 månader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s