Ett år

För en knapp vecka sedan skrev jag om hur nionde oktober blev ett stort datum för nio år sedan. Idag skriver jag om hur femtonde oktober blev ett stort datum för ett år sedan. Men inte för att ett liv blev utan för att ett liv tog slut.

Idag har mitt barn köpt blommor och besökt en grav. Det var givet. Förstås. Året som gått blev året som gav en grav som hen både vill och måste få besöka ibland.

När ett liv tar slut berörs många. När ett liv tar slut alldeles för tidigt berörs alla. Men allra mest berörs den familj som för alltid saknar en människa. Hos den familjen har mina tankar varit varje dag. Ovanligt mycket just idag. Trots att jag anar att den här dagen är värre än andra för oss andra men en av andra lika mörka för just dem.

Ett år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s