Ett svar

– Hur hinner du läsa så mycket?

Jag har ingen aning om hur många gånger jag har fått den frågan. Jättemånga.

Det finns säkert många olika svar. Ett av de svaren är att det här soffbordet beställdes och levererades i oktober 2019:

Soffbordet

En reaktion på ”Ett svar

  1. Mitt svar då jag fått samma fråga är att välja läsandet framom tv-tittandet. Även i vårt hus spelar soffbordet en roll i läsningsthrillern. Det fungerar nämligen som första anhalt för den rena tvätten. Och om jag ska vara ärlig, brukar det även bli den sista… Och vem vill se på teven då man ser endast halva rutan pga tvättberget? 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s