Tacka

– Vad vill du tacka Gud för idag, Hilde?

– För att jag fick leka med Ellen. För att jag fick träffa mormor. Och för att jag fick vara med min trevligaste, bästaste mamma.

Amen.

Vad jag själv vill tacka Gud för idag?

För massor. För ett långt telefonsamtal med en kär vän. För vaccin. För Ben&Jerry’s till lunch. För bästa sällskapet vid regnig fotbollsplan. Och kanske allra mest för Arvid. Som stod i mål i kvällens semifinal, en semifinal som förlorades på straffar. Som sörjde en liten stund, var glad igen fem minuter senare och sparkade fotboll med en kompis igen en stund efter det.

Och så vill jag tacka för en av Arvids bästa kompisars storebror, som är fyra magiska år äldre och typ allt Arvid hoppas vara på fotbollsplan om några år. Som kommer fram till Arvid efter matchen och säger:

– Snyggt spelat, Arvid!

Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s