Lite mycket

Det är lite mycket nu.

Jag tycker inte om att svara så när folk frågar hur det är. Men det är mycket nu. Augusti blev fotbollsmatchernas månad. I familjen hade vi tretton fotbollsmatcher i augusti. Det innebär nästan ett halvtidsjobb att få ihop. Ett halvtidsjobb som jag med glädje väljer alla dagar, men likväl ett halvtidsjobb som gör att det är lite mycket nu.

September blir föräldramötenas månad. Jag ska föreläsa på föräldramöten minst tio kvällar i september. Det innebär ett drygt heltidsjobb. Ett drygt heltidsjobb som jag med glädje väljer alla dagar, men ett drygt heltidsjobb som gör att det är lite mycket nu.

Jag klagar inte. Alls. Lite mycket är nämligen helt okej så länge perioder med mindre skymtar bakom hörnet och det gör det nu.

Dessutom är jag väldigt medveten om att mitt lite mycket är ytterst godartat. Barn som kan och vill spela fotboll, hoppa längd och springa 60 meter nästan för ofta är lyxproblem om ens det. Ett jobb som känns roligt och givande och utmanande på rätt nivå alla dagar är egentligen inget problem alls.

Att få ha lite mycket av det här slaget är inte det minsta lite alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s