En ambitiös plan

Vi hade en ambitiös plan när vår gemensamma semester började förra veckan. Vi skulle avverka ett litet projekt per semesterdag. Och med litet menade vi verkligen litet. Vika ihop rena kläder. Gå igenom ett skåp eller en hylla i ett skåp. Städa lite i kylskåpet. Vi menade verkligen inte att vi skulle renovera bastun eller städa garaget. Ett enda rimligt och realistiskt litet projekt per semesterdag.

Första dagen skulle vi handla mat. Fredrik tyckte absolut att det räknades som den dagens lilla projekt. Jag tyckte absolut inte att det skulle räknas, tyckte att det var lite väl ambitionslöst för första dagen. Men jag gav med mig och lät det räknas, ville väl vara generös sådär i början av semestern.

TUR att jag gav med mig. Efter tio dagars gemensam semester har vi avverkat exakt ett litet projekt. Vi handlade ju mat den där första dagen.

Jag älskar oss.

För efter tio dagars gemensam semester har vi förvisso avverkat väldigt få projekt, men vi har haft det väldigt roligt och bra tillsammans med varandra och med barnen och med vänner och familj. Vi har pratat mycket, umgåtts mycket, ätit jättemycket jättegott, skrattat mycket, vilat tillräckligt mycket och läst rätt mycket (men ändå för lite). Vi har använt våra dagar väl. Må vi fortsätta med det.

Högarna med ren tvätt i bastun försvinner ju ändå ingenstans. Bevisligen inte.

En reaktion på ”En ambitiös plan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s