Fyrtioett

Och så står han där. I ett hav av blåklädda tioåriga pojkar som sjunger Ja må han leva så högt och hjärtligt som de bara kan efter en timmes fotbollsträning i gassande sol. Jag tänker att födelsedagar kan se ut på många olika sätt. Om man fyller fyrtioett kan en födelsedag sluta med att man drar en fotbollsträning för ett av byaklubbens juniorlag.

Och det kan hända att det känns helt okej. Till och med mer än så. Det kan hända att det känns jättebra. Och det säger en hel del om en människa.

Min Fredrik fyller fyrtioett idag. Jag älskar att han är min. Så länge vi har varandra tror jag att jag klarar nästan vad som helst.

Bild: Maria Hedengren

En reaktion på ”Fyrtioett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s