Nu finns de

Lycka är ju som tidigare konstaterat många olika saker. En av de sakerna är att få sitta och sticka en tisdagskväll med två kvinnor som jag inte ens visste att fanns för två år sedan och som jag kände bara lite, lite för ett år sedan. Nu finns de i mitt liv. Kloka, roliga, varmhjärtade. Lyckliga jag. Ibland är det lätt att vara tacksam.

Lycka är också att tänka att man ska starta hemåt allra senast åtta men sedan göra det först nio för att det är så trevligt och märka att det är både ljust och varmt när man väl startar hemåt. Ibland är det lätt att vara tacksam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s