Trots

Ikväll höll jag på att köpa en klänning, bara för att få gratis frakt på ett annat köp. Trots att jag ju ska (försöka) strejka från klädshopping hela det här året och vi just har tagit oss igenom ett enda kvartal. Trots att klänningen kostade 178 euro och frakten 8,76 i samma valuta. Och trots att jag redan har exakt samma klänning i en annan färg. Visserligen en helt annan färg. Men ändå. Jag hade redan lagt den i köpkorgen, sedan besinnade jag mig och klickade bort den snabbt snabbt snabbt.

Om jag själv eller någon annan någon gång undrar varför jag lever i en självvald askes på just det här området finns exakt alla svar i stycket ovan. En människa som kan trotsa alla trotsen där och tycka att det känns rimligt behöver leva med regler och ramar.

Och nästa gång Arvid påstår att jag inte har en aning om hur det känns att typ hela tiden verkligen vilja ha – på gränsen till behöva – nya skins och danser i fortnite… Älskling, jag har åtminstone en aning.

Inte den här klänningen. Men nästan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s