Gråta med vänner

Jag skulle kanske kunna skriva om varför jag grät av ledsenhet och besvikelse i fredags. Eller om varför jag grät av lycka och tacksamhet i lördags.

Men istället skriver jag om storheten och styrkan och skönheten i att få gråta med vänner. De tårar som fälls tillsammans med en älskad människa är aldrig de värsta eller farligaste av tårar.

Jag har årets bästishelg bakom mig. En helt unik version av bästishelg, men precis allt det viktiga fanns med. Jag är så ofantligt tacksam för att vi bestämde oss för det här hösten 2013 och för att vi sedan har hållit fast vid det. Jag är ännu mer ofantligt tacksam för att de här två finns att hålla fast vid och för att just jag får hålla fast vid just dem.

2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s