Så många som möjligt

Man tror att man känner en människa och sedan sitter Arvid plötsligt fokuserad i över två timmar och jobbar med ett projekt som inbegriper garn och en bit wc-pappersrulle (det senare en väldigt lämplig ingrediens med tanke på vårt lager.) Han har tillverkat en tomteluva. Läggdags kom och gick, men i vår familj väcker vi så gott som aldrig björnar som sover (alltså barn som leker konstruktivt och självständigt).

– Småslöjd är mitt favoritämne, sa han stolt när han visat upp sin skapelse.

Iklädd sina fotbollskläder. Som vanligt.

Och jag tänker att alla vinner på att våra möjligheter och alternativ får vara så många som möjligt. Att han som nästan är fotboll också vill handarbeta och tänker att en symaskin kunde vara bra att ha – i min bok är det rent guld.

I min bok är han ännu renare guld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s