Ilskan har flödat

Ledig dag med familjen. Så härligt i teorin och ibland också i praktiken. Men eftersom den här dagen började för tidigt för fyra av fem av oss har just den här lediga dagen med familjen inte riktigt kommit till sin rätt. Om jag hade fått en euro varje gång någon varit arg på mig idag skulle jag vara rik. Faktum är att jag skulle kunna leva rätt flott också om jag bara fått tjugo cent per gång någons ilska varit riktad mot mig.

En sådan dag.

Trots att ilskan har flödat men inte gett mig en enda cent känner jag mig lika rik som jag faktiskt är. Att få ta just de här typernas dåliga humör är en gåva, även om det är en gåva som stundvis frustrerar, irriterar och tröttar ut. Att få ha dem alla hos mig är stort.

Jag vet det så väl just nu.

Den här bilden är en av ytterst få som tagits med min telefon idag och den får illustrera den här dagen. Det är med stor sannolikhet Hilde som tagit den. Jag känner mig ungefär lika pigg och på gång som pappa Gris på bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s