Något av det mest overkliga

Ikväll kunde jag skriva ett inlägg om det som hände ikväll. Om något av det mest overkliga jag varit med om i mitt liv som Ingrids mamma. Varje ord hade varit sant.

Men ikväll kan jag också skriva ett inlägg om något som också hände ikväll och som är helt overkligt fint; att ens barn har vänner som har helt fantastiska föräldrar. Att få veta att det är ljuvliga och godhjärtade och kloka människor som har format ens barns vänner är så värdefullt. Jag är så tacksam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s