En del av hennes livsberättelse

För tredje hösten i rad har hon börjat på ett nytt dagis. Och för tredje hösten i rad har hon fått nya glasögon. Med ny styrka. Det är onekligen en del av hennes livsberättelse: att hon fick sitt tredje par glasögon när hon ännu var tre år.

En annan del av hennes livsberättelse, en lika sann men roligare att berätta, är att hon var lite pirrig när hon skulle ha sina nya glasögon på dagis för första gången. Men efteråt var hon så lycklig. För bästa dagisvännen hade varit uppmuntrande.

– Hon sa ”Jag älskar dina nya glasögon!” och då sa jag ”Tack”, sa Hilde nöjt när hon kom hem.

Vete katten om hon faktiskt sa så, den här kompisen på dagis. Sist jag kollade pratar typ bara en i den åldern så dramatiskt och det är Hilde själv. Men vad kompisen än sa eller inte sa så var pirrigheten borta och Hilde god vän med sina nya glasögon. Att bidra till det är vänskap.

Må de nya glasögonen hjälpa henne se bättre och mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s