En del av hennes livsberättelse

För tredje hösten i rad har hon börjat på ett nytt dagis. Och för tredje hösten i rad har hon fått nya glasögon. Med ny styrka. Det är onekligen en del av hennes livsberättelse: att hon fick sitt tredje par glasögon när hon ännu var tre år.

En annan del av hennes livsberättelse, en lika sann men roligare att berätta, är att hon var lite pirrig när hon skulle ha sina nya glasögon på dagis för första gången. Men efteråt var hon så lycklig. För bästa dagisvännen hade varit uppmuntrande.

– Hon sa ”Jag älskar dina nya glasögon!” och då sa jag ”Tack”, sa Hilde nöjt när hon kom hem.

Vete katten om hon faktiskt sa så, den här kompisen på dagis. Sist jag kollade pratar typ bara en i den åldern så dramatiskt och det är Hilde själv. Men vad kompisen än sa eller inte sa så var pirrigheten borta och Hilde god vän med sina nya glasögon. Att bidra till det är vänskap.

Må de nya glasögonen hjälpa henne se bättre och mer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s